Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sony G Master Lensler

12-07-2018 15:17
Sony G Master Lensler
Ünlü fotoğrafçı Albert Dros, manzara ve şehir fotoğrafçılığı tutkusunu G Master lenslerle eyleme döküyor.

Albert’in çalışmaları canlı, renkli ve hatta bazen biraz peri masallarını andırır bir tarz ifadeleriyle tarif edilebilir. İnsanlar çoğu zaman Albert’in doğa manzarası fotoğraflarının onlara Yüzüklerin Efendisi’ni hatırlattığını, şehir manzarası fotoğraflarının ise kristal netliğinde ve berrak olduğunu söylüyor. Sanatçı, farklı türlerin farklı yaklaşımlar gerektirdiğine inanıyor.

Neden Sony ürünlerini kullanıyorum:
Sadelikten yana manzara çekimleri yapan bir fotoğrafçı olarak GM lensleri ile manzara fotoğraflarını mümkün olan en iyi detaylarla çekebiliyorum. GM lensleri son derece net ve hızlı; mümkün olan en iyi görüntüleri elde etmek için her zaman bu lenslere güvenebiliyorum. Bir uçaktan hızlı çekim yaptığımda da, gece vakti açık alanda kullandığımda da GM lensleri beni asla hayal kırıklığına uğratmıyor.

Sanatçının çalışmaları tamamen kendi vizyonunu ve standartlarını yansıtıyor. Bu da kendisinin çoğu zaman doğrudan bir müşteri için çalışmadığı anlamına geliyor. Albert bir mükemmeliyetçi olarak büyük bir adanmışlıkla ve bol zaman ayırarak daima belirli bir anı veya sahneyi mümkün olan en iyi şekilde yakalamaya çalışıyor. Kendisini "modern" bir fotoğrafçı olarak tanımlıyor, yeni teknolojilere bayılıyor ve her zaman yeniliklere ayak uydurma azmine sahip.

İşte tam da burada Sony’nin karakterine tam uyduğunu söylüyor. Albert ilk A7 serisinden bu yana Sony kullanıyor. Kendisi çok seyahat ediyor ve ekipmanının nispeten hafif olmasına önem veriyor. Sony burada da kendisine çok yardımcı oluyor.

Şu anda favoriniz olan Sony fotoğraf makinesi hangisi?
Kesinlikle Sony A7RIII. Her zaman sahip olmak istediğim, her şeyi barındıran bir makine! Bu kadar küçük bir gövde içinde bu kadar çok üst düzey teknoloji olduğuna inanamıyorum. Seyahat için de mükemmel ve boyutuna göre rakipsiz bir görüntü kalitesi sunuyor. Manzara ve seyahat fotoğrafçısı olarak ağırlık, boyut ve görüntü kalitesi benim için en önemli faktörler. Bu konuda Sony hepsinden daha iyi!
Özellikler ve Teknik Nitelikler

Premium G Master Serisi geniş açılı zum lens ve yumuşak bokeh

Olağanüstü çözünürlük için iki XA (ekstrem asferik) unsuru

Mükemmel odak dışı efekti için 11 yapraklı dairesel diyafram açıklığı

Parlamayı ve gölgelenmeyi ortadan kaldırmak için Sony Nano AR Kaplama

Toza ve neme dayanıklı tasarım1
1Toz ve neme %100 dayanıklılık garantisi verilmez.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.