Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens (MFT) Black

0 - Yorum Yap
Ana Özellikler
  • Ultra Geniş Açılı Manuel Lens
  • Micro Four Thirds Sistemi için tasarlandı
  • 180º Diyagonal Görüş Açısı
  • Bütçeye uygun ve iyi tasarlanmış
Liste Fiyatı
13.240,04 TL
Satış Fiyatı
12.313,23 TL
%7 İndirim

12.190,10

Bu ürünü satın aldığınızda 1231 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens MFT

samyang 7.5mm fiyatı 

Genel Özellikler

  • Ultra Geniş Açılı Manuel Lens
  • Micro Four Thirds Sistemi için tasarlandı
  • 180º Diyagonal Görüş Açısı
  • Bütçeye uygun ve iyi tasarlanmış
 

 

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Lens İncelemesi


Samyang 7.5mm F3.5 UMC Balık Gözü MFT için özel bir balıkgözü lensi geliştirdi. Panasonic Lumix G değiştirilebilir lens serisi ve Olympus EP, E-PL ve OM-D serisi ayna içermeyen dijital fotoğraf makineleri ile uyumludur. Samyang 7.5mm Balıkgözü olağanüstü optik performans sunar. Çapraz 180 dereceye kadar son derece geniş bir görüş açısı sunan 7.5mm benzersiz bir balık gözü perspektifi sunar ve 3. parti donanım ve yazılımla panoramik fotoğraflar ve sanal turlar yapmak için çok kullanışlı bir objektif yapar. 

Samyang 7.5mm balık gözü lens son derece kompakt ancak bu yeni Samyang, siyah ve gümüş kaplamalarda bulunan en yüksek kalitede optik ve şık yapının en iyi özelliklerini başarıyla birleştiriyor. 

Objektif yapısı, 7 gruba ayrılmış 9 element, 6 bıçaklı diyafram, Boyutlar: 48.3mm x 60mm ve sadece 197g'de hafiftir. Sabit, gömme lens kapağı lensin arkasındaki parlamayı hafifletmeye yardımcı olur. 

Mevcut tüm Samyang objektiflerde olduğu gibi manuel odaklamaya sahiptir ancak bu kadar büyük bir alan derinliği, objektifteki mesafe ölçeğiyle kabaca ayarlanabilir veya çok kritik operasyonlar, tüm MFT'nin canlı görüntüsüne yakınlaştırılmasıyla odaklanabilir. Kameralar sunuyor. 

Bu mercekte elektronik yoktur, bu nedenle bazı model modellerde kullanırken Panasonic Lumix G serisi "Shoot W / O Lens" (Mercek olmadan çekim yapın) dahil olmak üzere fotoğraf makinesinde çekime izin vermek için AÇIK olarak ayarlanması gerekir. 

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Balık Gözü Lensi , Micro Four Thirds kameralar için özel olarak tasarlanmış yeni Samyang lens serisindeki ilk modeldir. 
Kompakt ve üstün optik ile, herhangi bir Micro Four Thirds montaj ile uyumludur. 
180º'lik bir görüş açısı sağlayan bu objektif, panoramik manzaralar çekmek ve 360 ​​derecelik görüntüleri tamamen süpürmek için idealdir. 
Normal perspektifleri bozarak ve abartarak geniş açılı lenslerin yaratıcılığını keşfetmek için mükemmel ve geniş alan derinliği ile yakın çekimler ve eğlenceli portreler için harika bir objektif. 
Gömme petal şeklindeki objektif kapağı, mercek için bir miktar koruma sağlarken, parlamanın ve parlamanın fotoğraflarınızdan uzak durmasını sağlar. 
Samyang, mikro dörtte üç kamera için daha fazla objektif sunacak, ancak bu basit, uygun fiyatlı objektif MFT kullanıcıları için balık gözü perspektifinden dünyalarını keşfetmek için mükemmel bir seçenek sunuyor.
Mikro dörtte üçlü sistem için balık gözü lensi
Geniş alan derinliği
Kompakt tasarım ve kullanımı kolay

Samyang



Odak Uzaklığı : 7.5mm
Bayonet : MFT
Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Gönderilecek Kutu İçinde Neler Var

Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fisheye MFT Lens 
Ön ve Arka Lens Kapakları
Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens (MFT) Black Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens (MFT) Black, Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens - Micro Four Thirds , samyang 7,5mm fiyat , samyang 7,5 olympus , panasonic, micro four thirds , aynasız makine balık gözü lensi, Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lensi Klasfoto mağazalarımızdan ve online satış sitemizden uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz., 12.313,23 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Samyang LNUKNP37
Samyang 7.5mm f/3.5 UMC Fish-eye Lens (MFT) Black

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.