Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Rode VideoMic GO Mikrofon

4 - Yorum Yap
Ana Özellikler
  • Kameralar ve Taşınabilir Kayıt Cihazları için
  • Kontrol Olmadan Basit Çalıştırma
  • 3.5mm TRS Çıkış Jakı
  • Kompakt ve Hafif
Liste Fiyatı
4.479,71 TL
Satış Fiyatı
4.147,88 TL
%7 İndirim

4.106,40

Bu ürünü satın aldığınızda 415 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Diğer Seçenekler
Rode VideoMic GO Mikrofon

Tertemiz ve yönel ses alabilen, taşınabilir bir mikrofon olan Rode VideoMic Go, son derece kompakt bir tasarıma sahip. VideoMic GO bizlere hiç bir zorlukla karşılaşmadan pırıl pırıl, berrak ve özel bir ses sunar.
 
Daraltılmış ses alanı sayesinde sadece kameranın önündeki sesleri alarak çevreden gelebilecek rahatsız edici gürültüleri izole etmekte. Dahili Rycote® Lyre® shock mountu sayesinde kullanım sırasında oluşabilecek çarpma ve titreşim sesleri izole edilerek kayıtlara yansımaması sağlanmakta. Tek parça güçlendirilmiş thermo plastikten üretilmiş olan VideoMic GO klasik elastik tasarımlara oranla çok daha iyi bir akustik süspansiyon sağlamakla kalmayıp kırılma ve sarkmalara karşı son derece dayanıklı.
 
VideoMic GO 'nun üzerinde herhangi bir düğme vs bulunmamakta, çalışması için gerekli gücü kameranızın harici mikrofon girişinden sağlamakta. Yani herhangi bir pile ihtiyaç duymamakta. Son olarak ekleyelim, RODE VideoMic GO 'nun menşei Avustralya olup 10 yıllık garantiye sahip.
 
rode video mic go özellikleri
 
Maalesef...
Manyetik izolasyon konusunda problemi var. İnterferans sorunu yaşıyorum. Manyetik bir etken olmadığında ise kusursuz bir kalitede.
M... Ö... | 09/12/2020
Güzel ses
Ürünün "normal şartlarda" ses kalitesine denecek hiçbir şey yok. Yapısı gayet rijit. Düşme, çarpma, taşıma kazalarından korkmadan, uzun yıllar arkadaşınız olacaktır. Yaşadığım tek sorun ise, herhangi bir elektrikli alete yaklaşıldığında, kapalı alan çekimlerinde, tripodla yükseltilip tavan aydınlatmasına yaklaştığında manyetik bir interference alması. Manyetik izolasyonu maalesef ki çok iyi değil. Aluminyum folyo ile arka kısmını sararak kullanıyorum artık. Aynı bütçeyle yine mikrofon almam gerekse, yine de tercihim bu ürün olur.
M... Ö... | 05/11/2020
klas foto
öcelikle piyasada ki çoğu foto ve video ürünleri satan sitelere oranla tüketici dostu uygun fiyatlarla satış yaptığınız için teşekkür ederim. ürünleri söylememize gerek yok 1.sınıf ürünler hızlı kargo içinde ayrıca teşekkürler
sait şenvardar | 14/11/2017
-
Ürünü sipariş ettiğim gün kargoya verilmiş fakat sisteme girilmediği için kargo takibi yapamadığım dışında memnun kaldım. Klasfoto çalışanlarına gönderiyi hızlı bir şekilde gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca paketlemeyi çok beğendim 3 kat sarılmış kutuyu açarken zorlandım doğrusu. Ama malum kargo şirketi taşıma sırasında kutuyu ezmiş bu konuda önlem alınmasını öneririm.
Ali Fuat gürses | 01/06/2017
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Rode VideoMic GO Camera-Mount Shotgun Microphone
Coiled 3.5mm TRS Cable

Rode VideoMic GO Mikrofon Rode VideoMic GO Mikrofon, Rode VideoMic GO Mikrofon fiyatı ve özellikleri inceleme, 4.147,88 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Rode 3778
Rode VideoMic GO Mikrofon

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.