Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Panasonic Lumix G Fisheye 8mm f/3.5 Lens

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
29.033,77 TL
Satış Fiyatı
28.398,76 TL
%2 İndirim

28.114,78

Hediyesi
TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ
Bu ürünü satın aldığınızda 2840 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Diğer Seçenekler
Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5 Lens
  • Çapraz 180 derecelik görüş açılı balık gözü lens
  • Belirgin perspektif ve eşsiz deformasyon efekti
  • Üstün görüntü performansı için bir ED lensi
  • Uzun çalışma mesafeleri için iç odaklama sürücü sistemi
  • En yakın odaklama mesafesi 0.1m (0.33 ft)
  • Kontrast AF Sistem desteği
 
 
 
 

LUMIX G Balık gözü 8mm / F3.5 lens, Micro Four Thirds sistem standartı sayesinde dünyanın en küçük ve hafif lensi ünvanını alarak* muhteşem kompaktlık sunar. 

 

The LUMIX G FISHEYE 8mm / F3.5 lens sistemi 180 derecelik çapraz görüş açısı ile belirgin perspektif ve eşsiz deformasyon efekti sunar. Sadece fotoğraflara değil, aynı zamanda TV içeriklerine, filmlere ve WEB sinemalarına da sıradışı görünüm ve etkileyici sahneler katar.

 

Dokuz grupta on lens içerir. Bir ED lensinin eklenmesi sayesinde renk sapmaları ve bozulmaları en aza indirgenerek yakın mesafeden sonsuz mesafeye kadar stabil descriptive performans elde edilir.

 

En kısa odaklama mesafesi 0.1 m kadar azdır. Diğer taraftan, LUMIX G FISHEYE 8mm / F3.5 bir iç odaklama sistemine sahip olup, uzun bir çalışma mesafesi sunar ve bu sayede kullanıcının yakın çekimler için nesneye yaklaşmasına gerek kalmaz.

 

Micro Four Thirds Sistem standartı bu merceğin kompakt ebatta ve hafif olmasını sağlamıştır. Olağanüstü optik performansının yanında, sıradışı kompakt ebatlarına rağmen mercek, kameranın gövdesiyle muhteşem bir uyum içinde yumuşak canlı görüntüler, 4/3 tip görüntü algılayıcısının tüm yeteneklerini ve LUMIX G Micro System kameralarının kontrast AF fonksiyonu gibi geniş seçenekler sunar.

Odak Uzaklığı : 8mm
Bayonet : MFT
Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Panasonic Lumix G Fisheye 8mm f/3.5 Lens Panasonic Lumix G Fisheye 8mm f/3.5 Lens, LUMIX G Balık gözü 8mm / F3.5 lens, Micro Four Thirds sistem standartı sayesinde dünyanın en küçük ve hafif lensi ünvanını alarak* muhteşem kompaktlık sunar., 28.398,76 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Panasonic 9WJTZQNH
Panasonic Lumix G Fisheye 8mm f/3.5 Lens

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.