Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
31.707,73 TL
Satış Fiyatı
29.274,10 TL
%8 İndirim

28.981,36

Hediyesi
TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ
Bu ürünü satın aldığınızda 2927 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens

 
  • Üstün görüntü performansı için bir asferik ve bir ED lens
  • MEGA O.I.S. - Panasonic'in geliştirilmiş görüntü sabitleme teknolojisi
  • Mükemmel çözünürlükte odaklama için direkt sürücülü doğrusal motorlu iç odaklama
  • Kontrast AF Sistem desteği
  • Dairesel açıklık diyaframı ve dayanıklı metal yuva
  • Hayalet ve parlama efektlerini en aza indiren çoklu kaplamalı lens öğeleri
 
 
 
 
 

Micro for Thirds Sistem Standartına dayalı yüksek görüntü kalitesi ve yüksek hareketlilik özelliğine sahip lens

LEICA DG MACRO-ELMARIT 45mm / F2.8 ASPH. / MEGA O.I.S. mükemmel görüntü kalitesini en az bozulmayla yakalarken, hayalet ve parlama efektlerinin yanı sıra renk sapmaları da katı Leica standartından geçerek beklentilerin ötesini karşılar. Bu lens sistemi, Micro Four Thirds standartından faydalanıp bozulma ve renk sapmalarını en aza indirgerken etkileyici küçüklükte ebadıyla 10 gruplu 14 lenste hem asferik hem de ED Lens kullanarak mükemmel kompaktlık sağlar.

 

Panasonic'in MEGA O.I.S.'i (Optical Image Stabilizer-Görüntü sabitleyici) genellikle el titremesinden kaynaklanan bulanıklıkları önleyerek keskin odaklanılmış makro nesnelerde veya düşük aydınlatmalı ortamlarda tripod kullanmadan net çekimler yapılmasını sağlar.

 

Bu lens odaklama için 3 gruplu birbiri üzerinde yüzen yapısıyla ve barındırdığı direkt-sürücü doğrusal motor ile boyutunu tam canlıdan sonsuza değiştirmeden mükemmel çözünürlük ve kontrast sağlar. İçerdiği kademeli motor sayesinde odaklama hem fotoğraf hem de film çekiminde yumuşak ve sessizce gerçekleşir. En yakın odaklama mesafesi çekim durumuna göre mercek çerçevesi üzerinde yer alan anahtar ile 15 cm den 50 cm'ye (0.5 ft - 1.64 ft) hızlıca değiştirilebilir.

 

LUMIX G Micro System Kameraya monte edildiğinde bu mercek daha rahat ve keyifli çekime olanak veren yüz tanıma fonksiyonunu da barındıran gelişmiş kontrastlı AF sisteminin kullanımına olanak verir.

 

Yedi adet diyafram kanatçığı, odak dışındaki alanlarda geniş açıklık ayarlarında çekici yumuşaklıkta etki yaratan yuvarlak bir şekil verir. Yüksek sağlamlıkta bir metal yuvaya sahip olan LEICA DG MACRO-ELMARIT 45mm / F2.8 ASPH. / MEGA O.I.S. lensi ayrıca hayalet ve parlama efektlerini en aza indirgeyip görüntü performansını daha da ileri taşıyan çoklu kaplamalı lens öğeleri içerir.

 

Odak Uzaklığı : 45mm
Bayonet : MFT
Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Gönderilecek Kutu İçinde Neler Var
Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens
  • Ön Kapak
  • Arka Kapak
  • Lens Hood
  • Storage Bag
Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens, Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm F2.8 ASPH OIS Lens mükemmel görüntü kalitesini en az bozulmayla yakalar, 29.274,10 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Panasonic FLMQFGMP
Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH. MEGA O.I.S. Lens

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.