Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. Lens

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
8.466,71 TL
Satış Fiyatı
7.408,37 TL
%13 İndirim

7.334,29

Hediyesi
TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ
Bu ürünü satın aldığınızda 741 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Panasonic Lumix G Vario 45-150mm F4-5.6 ASPH Mega OIS Lens
 
Panasonic, Micro Four Thirds Sistem standardıyla uyumlu LUMIX G Micro System için yeni bir değiştirilebilir telefoto zoom lensi piyasaya sunuyor. Ultra-kompakt boyutları ve hafifliği sayesinde rahatça taşınabilen yeni LUMIX G VARIO 45-150 lens, zengin alan derinliği sağlamanın fiziken güç olduğu spor karşılaşmaları ya da evcil hayvan çekimlerinde etkileyici telefoto performansı sunan 45-150 mm’lik (35 mm kamera eşdeğeri: 90-300 mm) çok yönlü zoom aralığı sunuyor. 
 
 


9 grupta 12 eleman, 1 UHR (Ultra High Refractive Index – Ultra Yüksek Kırılımlı Endeks lens ve 2 asferik lens içeren LUMIX G VARIO 45-150mm., kompakt boyutuna rağmen merkezden köşelere kadar yüksek bir optik performans sunuyor. Lens ayrıca Panasonic’in MEGA O.I.S. (Optik Görüntü Sabitleyici) teknolojisine sahip. Bu özellik düşük ışık koşullarında bile el titremesinden kaynaklı görüntü bozulmalarını engelliyor. Panasonic’in Nano Yüzey Kaplama teknolojisiyle donatılan lens görsel ışık aralığındaki yansımaları en düşük seviyeye indiriyor. Böylece görüntü bulanıklığının olmadığı, net fotoğraflar elde ediliyor. 

Üstün iç odak sistemine sahip lens, bu yönüyle gerçek boyuta büyütmeden sonsuzluğa kadar mükemmel bir çözünürlük ve kontrast performansı sergiliyor. Eklenen adımlı motor, hem fotoğraf hem de video kaydı için odaklanma eyleminin pürüzsüz ve sessiz olmasını sağlıyor. LUMIX G fotoğraf makineleriyle yola çıkan kullanıcılar yüksek hıza, yüksek hassasiyete sahip Constrast AF sisteminin avantajlarından faydalanıyor. 

Lensin 7 diyafram bıçağı, dairesel bir açık diyafram oluşturuyor ve geniş açı çekimlerde bile odakta olmayan bölgelerin cazip bir pürüzsüzlükte çıkmasını sağlıyor. Bu yeni lens sistemi, gölgeleri ve ışık patlamalarını minimuma indirip yüksek optik bir performans sağlamaya yardımcı olan, çok katmanlı lens elementleri kullanıyor. 

Zarif tasarımı ve siyah rengiyle satışa sunulacak LUMIX G VARIO 45-150mm LUMIX G’nin herhangi renkteki bir kamerasıyla birlikte kullanmaya mükemmel uyum gösteriyor.
 

Bayonet : MFT
Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Gönderilecek Kutu İçinde Neler Var
Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. Lens
  • Ön Kapak
  • Arka Kapak
  • Lens Hood
  • Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. Lens Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. Lens, Zarif tasarımı ve siyah rengiyle satışa sunulacak LUMIX G VARIO 45-150mm LUMIX G’nin herhangi renkteki bir kamerasıyla birlikte kullanmaya mükemmel uyum gösteriyor., 7.408,37 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Panasonic CGKSCET5
    Panasonic Lumix G Vario 45-150mm f/4-5.6 ASPH. MEGA O.I.S. Lens

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.