Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH Lens

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
8.113,93 TL
Satış Fiyatı
7.937,54 TL
%2 İndirim

7.858,17

Hediyesi
TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİLİ
Bu ürünü satın aldığınızda 794 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH II Lens
  • Kompakt, hafif, pancake lens
  • 14mm (35mm kamera eşdeğeri: 28mm) Geniş açı ve F2.5 parlaklık
  • Olağanüstü optikal performans için üç asferik lens
  • Kontrast AF Sistem desteği
  • Micro Four Thirds Sistem Standartına dayalı
  • Dairesel açıklık diyaframı ve çoklu kaplamalı lens
 
 
 

Kompakt, hafif, geniş açılı ve mükemmel parlaklık sağlayan pancake lens

LUMIX G 14 mm / F2.5 ASPH. 14mm'lik (35mm kamera eşdeğeri: 28mm) odaklama mesafesine rağmen etkileyici bir kompaktlık ve hafifliğin yanında F2.5 parlaklık sunar. 14mm'lik geniş açı görüntüleme (35mm kamera eşdeğeri: 28mm) mesafelerin kısıtlı olduğu iç mekanlarda dahi nesnelerin kadraja sığmasını sağlar. F2.5 parlaklık daha da etkileyici fotoğraflar için güzel ve yumuşak odaklama sunar.

 

Beş grupta altı lens ile bu lens sistemi hem bozulmayı hem de renk sapmalarını en aza indirgeyen ve köşeden köşeye super yüksek çözünürlük sağlayan üç asferik lens kullanır.

 

LUMIX G Micro System Kameraya monte edildiğinde LUMIX G14 mm / F2.5 ASPH daha rahat ve keyifli çekime olanak veren yüz tanıma fonksiyonunu da barındıran gelişmiş kontrastlı AF sisteminin kullanımına olanak verir.

 

LUMIX G 14 mm / F2.5 ASPH., dijital teknolojinin karakteristiklerini optimize etmek üzere tasarlanıp geliştirilen bir değiştirilebilir lens kamera sistemi olan Micro Four Thirds Sistem standartı ile uyumludur. Olağanüstü optik performansının yanında, sıradışı kompakt ebatlarına rağmen mercek, kameranın gövdesiyle muhteşem bir uyum içinde yumuşak canlı görüntüler, 4/3 tip görüntü algılayıcısının tüm yeteneklerini ve LUMIX G Micro System kameralarının kontrast AF fonksiyonu gibi geniş seçenekler sunar.

 

Dairesel açıklık diyaframının 7 adet diyafram kanatçığı, açıklığa geniş aralık ayarlarında odak dışındaki alanlarda çekici yumuşaklıkta etki yaratan yuvarlak bir şekil verir. Bu lens sistemi hayalet ve parlama efektlerini en aza indirgeyip görüntü performansını daha da ileri taşıyan çoklu kaplamalı lens öğeleri içermektedir.

 


Odak Uzaklığı : 14mm
Bayonet : MFT
Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Gönderilecek Kutu İçinde Neler Var
Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH II Lens
  • Ön Kapak
  • Arka Kapak
  • Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH Lens Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH Lens, Panasonic LUMIX G14 mm / F2.5 ASPH daha rahat ve keyifli çekime olanak veren yüz tanıma fonksiyonunu da barındıran gelişmiş kontrastlı AF sisteminin kullanımına olanak verir., 7.937,54 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Panasonic 7KK9SYFC
    Panasonic LUMIX G 14mm f/2.5 ASPH Lens

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.