Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Nissin Mg-8000 Extreme Profesyonel Tepe Flaşı (Canon)

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
6.736,02 TL
Satış Fiyatı
6.399,22 TL
%5 İndirim

6.335,22

Bu ürünü satın aldığınızda 640 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
3000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Diğer Seçenekler
Nissin Mg-8000 Extreme Profesyonel Tepe Flaşı
 
GELİŞMİŞ ÖZELLİKLER

Aşırı Yüksek Isı Direnc

Yüksek ısı direnci malzeme ve kuvars tüp tasarım aşırı ısınma sorunu olmadan tam flaş ile yayan ve 1000 kere sürekli yukarıda elde, önemli ölçüde ısı etkilerini azaltmak.

Kuvars Tüp Tasarım

aşırı ısınma flaş etkileri ile ilgili kaygılar olmadan, yüksek güç ve yüksek frekans flaş çekim aşırı durumunda önemli anları ve güvenilir yakalayın.

Flaş difüzör ile donatılmış

full frame dijital SLR fotoğraf makinesi için, büyük flaş aydınlatma açısını genişletmek ve aynı zamanda portre fotoğrafçılığı için uygun, doğrudan flaş aydınlatma kenar gölgesi zayıflatmak.

Mükemmel bir kombinasyon
ile yüksek performanslı MG8000 Nissin Power Pack PS 8 veya Nissin Power Pack PS300 mükemmel flaş fotoğraf yüksek güç ve frekans elde etmek için, geri dönüşüm süresini hızlandırabilir.

YAZILIM GÜNCELLEME

Bir yazılım güncelleme hizmeti en son yazılım yüklemek için bir USB servis terminali sağlar MG8000 Extreme, için kullanılabilir.

UYUMLULUK

Kontrol edin uyumluluk tablosu .

ANAHTAR ÖZELLİKLER
Renk ve Otomatik Döndür Ekran tasarım kavramının basit ve kullanıcı dostu özellikleri taşıyan

Otomatik, TTL, Manuel / Av, Çok - kullanıcı dostu verir ve farklı menüler temsil Renkli Ekran otomatik olarak farklı bir konumda ve altı simgeler arayüzü kamera açısı takip edecek , Kablosuz TTL (Master / Uzak) ve Müşteri Ayarı.

Çeşitli Fonksiyonlar - TTL, Manuel / Av, Çoklu Flaş
En02TTL: Yardımcı Canon E-TTL/E-TTL II, Nikon i-TTL/i-TTL-BL. Flaş ışığı otomatik olarak kamera tarafından kontrol edilir, ancak flaş pozlama değeri telafi edilebilir. 
Manuel: Flaş gücü tam güç her 1/3 duraklarında 1/128 iktidara, 22 seviyelerde manuel olarak ayarlanabilir. Konu için uygun mesafe kamera ayarlanan açıklık değeri uygun olarak gösterilir. 
Av öncelik: Flaş ışığı otomatik olarak flaş ünitesi yerine TTL ölçüm yerleşik fotoğraf sensör tarafından kontrol edilebilir. F. Dur F1.4 ~ F16 arasında ayarlanabilir. . Flaş ve kamera ayarlanan F-durağında mesafe gösterilir 
Çok Flaş: Güç oranı 1/8 1/128 olarak ayarlanabilir.

Kapalı kamera flaşı tekniği için en iyi çözüm
En03MG8000 Extreme Kablosuz TTL sistemi desteği Canon / Nikon kablosuz TTL sistemi. MG8000 Extreme Canon ve Master ve Uzaktan (Slave) olarak ya Nikon orijinal flaş ile birlikte kullanılabilir. 
MG8000 Extreme da destekler dijital (ön-flaş sistemi) ve analog (film tipi kamera flaşı ve / veya stüdyo flaş Kılavuzu hem altında ve . Av önceliği modu. 
Multi-Flaş:. bir kare çoklu-pozlama görüntü için Tekrarlayan flaş 
güç oranı 1/8 1/128 olarak ayarlanabilir.

Daha fazla ÖZELLİKLERİ

Alt Flaş

MG8000 Extreme ana flaş altında ekstra küçük bir flaş (GN12) sağlar.Ana flaş zıplatarak Bu küçük flaş bir dolgu ışık verir. Işık Zıplayan yüzün alt gölge ve bu dolgu flaş gölge kadar aydınlatır olabilir. Alt Flaş gücü oranı 1/1 'den 1/128 olarak ayarlanabilir

Benim TTL
TTL poz seviyesi doğru Nissin standart uygun olarak standart denge için kalibre edilir. Herhangi bir ayarlama ancak gerekli ise kendi tercih düzeyini ayarlamak isterseniz, ya da, bu konuda +3 Ev ayarlamak olabilir. ~-3EV. Her 1/3 adım.

Hızlı Yükleme Pil Dergisi
MG8000 Extreme pil dergisi sistemi Di866 Mark II ve Di466 aynı vardır.Uygun bir pil dergisi Pillerin doğru kötü ışık şartlarında bile başarısız olmadan takılabilir, böylece aynı yönde dört AA pil yuvası sağlar.

Dış Servis Kutusu 

Harici Güç Paketi Soket : 
MG8000 Extreme destekler Nissin Power Pack PS8 . X Terminal :MG8000 Extreme flaş senkronizasyonu için X-terminal soket vardır. USB Hizmet Noktası : MG8000 Extreme en son firmware güncelleştirmek için bir USB bağlantı noktası sağlar.





Arka perde senk ve Yüksek hızlı çekim
Arka perde senk., flaş arka perde kapalı hemen önce patlar. Yavaş deklanşör hızı bu fonksiyonu kullanarak, hareket eden bir hedefin arkasında böyle hareket işaretleri görünür. Yüksek hızlı senkron. gün ışığı flaş fotoğraf için tavsiye edilir.

 

Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Gönderilecek Kutu İçinde Neler Var
Nissin MG8000 Extreme Flaş
  • External Diffuser
  • Flash Stand
  • Soft Case
  • Nissin Mg-8000 Extreme Profesyonel Tepe Flaşı (Canon) Nissin Mg-8000 Extreme Profesyonel Tepe Flaşı (Canon), Nissin MG8000 Extreme Flaş, Nissin MG8000 Extreme Flaş Özellikleri, Nissin MG8000 Extreme Flaş Fiyat, 6.399,22 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Nissin KXEGTY78
    Nissin Mg-8000 Extreme Profesyonel Tepe Flaşı (Canon)

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.