Insta360 X3 Bundle Setler
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Manfrotto Roller Bag 55 Tekerlekli Çanta

0 - Yorum Yap
Liste Fiyatı
2.669,49 TL
Satış Fiyatı
2.322,46 TL
%13 İndirim

2.299,23

Bu ürünü satın aldığınızda 232 puan kazanacaksınız.
Haftaİçi Saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Kurye ile Aynı Gün Teslimat
1000TL Üzeri Ücretsiz Kargo
Diğer Seçenekler
Manfrotto Pro Light Reloader 55 Tekerlekli Çanta
 
Manfrotto – CPS – Kamera Koruma Sistemi koruma ve gerçekten buna şok direnci en yüksek seviyede garanti etmek için özel olarak laboratuvarda test edilmiştir.
Manfrotto Pro Light Reloader-55 kamera rulo çanta-seyahat için koruyucu, rahat ve şık çanta arayan profesyonel fotoğrafçı ve kameramanlar için tasarlanmıştır, boyutu* kamera rulo üzerinde uluslararası bir taşıma.
(Örneğin Canon C100 2 ışık kitleri ile demonte) aydınlatma seti (8 lens ile 3 çeşit (400 mm f/2.8 lens ile örneğin 1 gövde bağlı) set süper-tele DSLR ve 3 Daha fazla lens ve video kamera gibi) tipik DSLR fotoğraf makinesi ayarlar uyuyor. -Gereksinim* en uluslararası havayolu taşıma uyacak şekilde tasarlanmıştır. Akıllı ayraçlı tasarım çanta tam çekim ihtiyaçlarınız için, tam gün fotoğraf çekimi, video, kıtalararası bir iş ya da sadece tatil seyahatiniz olsun özel olmasını sağlar.
Dizüstü Bilgisayar Uyumlu
Bölmesindeki taşıma sırasında dizüstü bilgisayarınızı korumak. Tam boyutları için (bkz: çanta) Su itici tedavi ile yüksek kaliteli Pro Hafif Rip-Stop naylon kumaştan vites dış şok ve aşırı hava durumundan katı koruma sağlamak için çanta dış kabuk oluşturmak için kullanılır. Özel dikkat ayrıca köşeler ve alt yıpratmak karşı koymak.
Tekerlekler konfor ve uzun ömürlü wheeling sağlamak IDE+ABS malzemeden yapılır. Standart 84mm rulman tekerlekler kolayca kullanıcı tarafından değiştirilebilir. Kullanıcı ayrıca pazar ideal paten-türü jantlar arasından seçim yapabilirsiniz.
Bölücüler renk özel şekilli köpük şok emici ve titreşim azaltma koruma sağlamak için dişliler (CPS) Manfrotto Koruma Sistemi oluşturmak için yapılır kırmızı.
Yapı-TSA-kombinasyon fermuar kilit TSA ortak Havaalanı ile sorunsuz seyahat deneyimi sağlar. 17” laptop 10 & ” tablet için bağımsız yastıklı cepler ekipmanları bölgesi dışında konumlandırılmış. Hızlı Bagaj kontrol noktasında ana fermuar rahatsız olmadan alınabilir. Bir tripod taşıyabilir ve yağmur kapağı ile birlikte gelir.
Web sitesinde yazılı havayolu şartlarına çanta Boyutlar karşılaştırılmasına dayanır*. Havayolu ile şartlar geçerli taşımak için kontrol edin. Bagaj ölçer ile kontrol edin önce Test. Aşırı rulo genişletmek ve bagaj ölçmek için eklenen olmasını engelliyor. *Pro Işık Reloader-55 dahili yapılandırma maksimum esneklik için çok sayıda takviye bölücüler ile birlikte geliyor. Çantayı yaklaşık ağırlığı. Kullanılan bölücüler sayısına bağlı olarak 4.2 kg – Brüt.

Ağırlık 4900 kg
Kolleksiyon Serisi Pro Light
Minimum Ağırlık 4200 kg
Ürün Tipi DSLR, Lighting material, Professional DSLR, Videocamera
Lens Sayısı 10
Tripod Bağlantısı Evet
Kişisel Eşya Depolama Yes
Renk Siyah
Malzeme Nylon, RipStop, Synthetic Fabric
Dış Yükseklik 55 cm
Dış Uzunluk 35 cm
Dış Genişlik 23 cm
İç ana bölme yüksekliği (H) 48 cm
İç ana bölme uzunluğu (L) 32 cm
İç ana bölme genişliği (W) 18 cm
Laptop Bölmesi Yüksekliği 40 cm
Laptop Bölmesi Uzunluğu 32 cm
Laptop Bölmesi Genişliği 2.5 cm
Çanta Tipi Roller
Su Geçirmez Evet

Bu ürüne yorum yapın! Puan Kazanın
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Manfrotto Roller Bag 55 Tekerlekli Çanta Manfrotto Roller Bag 55 Tekerlekli Çanta, Kamera Koruma Sistemi koruma ve gerçekten buna şok direnci en yüksek seviyede garanti etmek için özel olarak laboratuvarda test edilmiştir.Manfrotto Roller Bag 55 Tekerlekli Çanta, 2.322,46 TL, Fotoğraf Makineleri, Video Ekipmanları, Havadan Görüntüleme ve Aksesuarları Online Satış Sitesi klasfoto.com.tr / Canon Nikon Sony DJI Panasonic GoPro Insta360 Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri ile Türkiye'nin En Güvenilir Fotoğraf Ekipmanları Mağazası / Kuruluş 1987, Manfrotto DGHKVZ79
Manfrotto Roller Bag 55 Tekerlekli Çanta

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.